Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 4 oktober 2013

Beste VEO-leden,

Het bestuur van CKV VEO nodigt u allen van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering (ALV). U wordt vrijdag 4 oktober 2013 om 20.00 uur verwacht in het VEO-clubhuis. Vanaf 19.30 uur is het clubhuis open en staat de koffie klaar.

Als u een voorstel wilt indienen voor een onderwerp dat tijdens deze vergadering aan de orde moet komen, kunt u dit uiterlijk 3 x 24 uur voor aanvang van de ALV (dat is dinsdag 1 okt. voor 20.00 uur) kenbaar maken bij ondergetekende.

Nogmaals verzoeken wij alle commissies hun jaarverslagen en -plannen zo snel mogelijk te mailen naar veo.voorburg@knkv.nl.

Mocht u verhinderd zijn, meldt u dan af bij ondergetekende.
Komende week ontvangt u alle stukken per mail.

Namens het bestuur van CKV VEO,

Elise de Groot
Secretaris CKV VEO
M: 06 – 23533982
I: veo.voorburg@knkv.nl

Scroll naar boven